• +30 210-7560244, Φορμίωνος 69-71, 16121 Καισαριανή, 4ος όροφος
  • Δευ-Παρ: 10:00-18:00
  • info@officesupport.gr

Επιμέλεια κειμένων - Proofreading

Η Office Support αναλαμβάνει την επιμέλεια, διόρθωση και μορφοποίηση κειμένων στα ελληνικά και αγγλικά και φροντίζει να σας παραδίδει κείμενα άρτια, με δομή, συνοχή και πλήρη συμμόρφωση στους ορθογραφικούς, γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας


Και η εικόνα έχει σημασία

Η Office Support αναλαμβάνει την επιμέλεια, παραδίδοντάς σας κείμενα που είναι πλήρως ελεγμένα ως προς την ορθογραφία, το συντακτικό και τη συνολική εκφορά του λόγου. Επιπλέον, αναλαμβάνει την μορφοποίηση των κειμένων σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, έτσι ώστε τα κείμενά σας να είναι άρτια από όλες τις απόψεις. Γιατί και η εικόνα του κειμένου, έχει σημασία!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Πάντα παραδίδουμε μέσα στους συμφωνημένους χρόνους και προσπαθούμε σε κάθε περίπτωση να διατηρούμε την ευελιξία μας έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Εμπιστευτικότητα

Η Office Support, και το προσωπικό της, δεσμεύεται να τηρήσει απόλυτα εμπιστευτικά τα στοιχεία που θα περιέλθουν σε γνώση της κατά τη διεξαγωγή του κάθε έργου προς επιμέλεια και να μην τα αποκαλύψει σε κανέναν τρίτο, υπογράφοντας σχετική δήλωση εμπιστευτικότητας.

Κάντε upload το αρχείο σας

Εφόσον πρόκειται για αρχεία ψηφιακής μορφής, αυτά μπορούν να μας αποστέλλονται μέσω upload σε ασφαλή FTP server, μέσω της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να εξοικονομηθεί ο χρόνος και το κόστος που συνεπάγεται η αποστολή των αρχείων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εξειδίκευση σε τομείς

Η Office Support διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην επιμέλεια και τη μορφοποίηση φοιτητικών και μεταπτυχιακών εργασιών.

Συχνές ερωτήσεις

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η υπηρεσία επιμέλειας κειμένων;
Στην Office Support η υπηρεσία επιμέλειας κειμένων περιλαμβάνει:
  • πλήρη ορθογραφικό, γραμματικό και συντακτικό έλεγχο
  • μορφοποίηση και έλεγχο ομοιομορφίας του κειμένου, βάσει οδηγιών
  • σελιδοποίηση, έλεγχο υποσημειώσεων, παραπομπών και βιβλιογραφίας, αρίθμηση εικόνων και σχημάτων.
Ειδικότερα για την εκπόνηση φοιτητικών/διδακτορικών εργασιών ή άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά αναλαμβάνουμε, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία πίνακα περιεχομένων, την εισαγωγή εικόνων/φωτογραφιών με παράλληλο έλεγχο της αρίθμησης των στοιχείων και την προσαρμογή των σχετικών λεζαντών, τη δημιουργία πινάκων και διαγραμμάτων και συνολικά την τήρηση όλων των οδηγιών μορφοποίησης κάθε ιδρύματος ή περιοδικού.
Τι θα χρειαστεί να σας παραδώσω εκτός από το κείμενο;

Προκειμένου να επιμεληθούμε και να μορφοποιήσουμε το κείμενό σας, θα χρειαστούμε τις πλήρεις οδηγίες του ακαδημαϊκού φορέα ή του επιστημονικού περιοδικού καθώς και τυχόν υλικό (π.χ. φωτογραφίες) που θα χρειαστεί να ενταχθούν στο κείμενο.

Παραδίδετε και εκτυπωμένα αρχεία ή μόνο το ηλεκτρονικό αρχείο;
Εκτός από το ηλεκτρονικό πλήρως επεξεργάσιμο αρχείο, μπορούμε επίσης να παραδώσουμε την εργασία σας εκτυπωμένη (hard copy) όπως και να αναλάβουμε τη βιβλιοδεσία με σπιράλ ή θερμοκόλληση.
Μπορείτε να αναλάβετε την επιμέλεια χειρογράφων για υποβολή σε εκδοτικό οίκο;
Μπορούμε να αναλάβουμε τη δακτυλογράφηση των χειρογράφων σας και την επιμέλεια του κειμένου, μορφοποιώντας το βάσει των οδηγιών του εκδότη. Παρακαλούμε, σημειώστε ότι η Office Support δεν αναλαμβάνει την επιμέλεια ποιητικών συλλογών και εξειδικευμένων τεχνικών κειμένων. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε ένα δείγμα του κειμένου σας.
Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την έκταση του κειμένου και το βαθμό δυσκολίας. Γι’ αυτό και όταν έχετε ένα κείμενο προς επιμέλεια ή μορφοποίηση, θα σας ζητήσουμε να μας το στείλετε, έτσι ώστε να συμπεριλάβουμε στην προσφορά μας ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Σε περίπτωση που το κείμενο πρέπει να παραδοθεί νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα express παράδοσης με επιπλέον χρέωση κι εφόσον έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση.
Πόσο θα μου κοστίσει;
Το κόστος για κάθε κείμενο εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας αλλά και από την έκτασή του. Γι’ αυτό και όταν έχετε ένα κείμενο προς επιμέλεια ή  μορφοποίηση, θα σας ζητήσουμε να μας το στείλετε, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση του κόστους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει ελάχιστη χρέωση για πολύ μικρά κείμενα.
Πώς θα πληρώσω;

Με την ολοκλήρωση του έργου εκδίδεται το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών), επί πιστώσει. Τα τιμολόγια αποστέλλονται μέσω e-mail καθώς η Office Support τηρεί ηλεκτρονική τιμολόγηση, ενώ οι αποδείξεις αποστέλλονται ταχυδρομικά. Η εξόφληση γίνεται είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Office Support είτε τοις μετρητοίς και προηγείται της παράδοσης του αρχείου.

Αναλαμβάνετε proofreading κειμένων;
Η Office Support μπορεί επίσης να αναλάβει τον έλεγχο μεταφράσεων ή προσαρμογών μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων του ίδιου κειμένου (π.χ. εγχειρίδια ISO).

Πώς γίνεται;


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7560244 ή στο info@officesupport.gr.

ISO 9001:2015

Από το 2011 η Office Support έχει αναπτύξει και εφαρμόσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2008. Το σύστημα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της εταιρίας καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό εδώ).