• +30 210-7560244, Φορμίωνος 69-71, 16121 Καισαριανή, 4ος όροφος
  • Δευ-Παρ: 10:00-18:00
  • info@officesupport.gr

Εκτυπώσεις - Φωτοαντίγραφα - Βιβλιοδεσίες - Πλαστικοποιήσεις

Στην Office Support αναλαμβάνουμε την εκτύπωση, τη βιβλιοδεσία και την πλαστικοποίηση εγγράφων μεγέθους έως Α3, από ηλεκτρονικό αρχείο (USB stick, e-mail). Μπορούμε επίσης να εκτυπώσουμε αρχεία από ιστοσελίδες. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και εκτύπωση μαζικών αποστολών (ετικέτες, φακέλους, προσωποποιημένες επιστολές) από αρχείο Excel. Για εξοικονόμηση χρόνου, στείλτε μας το αρχείο σας μέσω e-mail και περάστε να πάρετε τα αντίγραφα/εκτυπώσεις σας, χωρίς να χάνετε χρόνο.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας


Άμεση εξυπηρέτηση

Είμαστε γρήγοροι και ακόμα πιο γρήγοροι, για να προλάβουμε τις δικές σας προθεσμίες. Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας, στείλτε μας τα αρχεία σας μέσω e-mail και περάστε από το γραφείο μας για να παραλάβετε τις εκτυπώσεις χωρίς καθυστέρηση.  

Εκτυπώσεις από ηλεκτρονικά αρχεία (π.χ. USB stick)

Μπορούμε να εκτυπώσουμε αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στο USB stick σας καθώς και κείμενα από ιστοσελίδες, με άμεση παράδοση.

Κάντε upload το αρχείο σας

Αν πρόκειται για αρχεία μεγάλου όγκου, αυτά μπορούν να μας αποστέλλονται μέσω upload σε ασφαλή FTP server, μέσω της ιστοσελίδας μας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Επιπλέον υπηρεσίες

Εκτός από τις εκτυπώσεις, αναλαμβάνουμε επίσης τη βιβλιοδεσία και την πλαστικοποίηση εγγράφων, όπως και την αναπαραγωγή εγγράφων σε φωτοαντίγραφα. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία προσωποποιημένων αποστολών (επιστολές, ετικέτες, φακέλους) για τις μαζικές αποστολές σας ή ακόμα και για τα προσκλητήρια του γάμου σας.

Συχνές ερωτήσεις

Έχω ένα αρχείο pdf που θέλω να εκτυπώσω και να βιβλιοδετήσω άμεσα.

Στείλτε μας το αρχείο σας μέσω e-mail και εμείς θα το εκτυπώσουμε και θα το βιβλιοδετήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Όταν θα έρθετε στο γραφείο μας, θα είναι έτοιμο για να το παραλάβετε χωρίς καμία καθυστέρηση ή αναμονή.  

Θέλω να τυπώσω ένα αρχείο το οποίο δεν μπορώ να «ανοίξω» στον υπολογιστή μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Η εταιρία μας διαθέτει πολλά διαφορετικά προγράμματα κι επομένως είναι πιθανό εμείς να μπορούμε να ανοίξουμε το αρχείο σας. Στείλτε μας το αρχείο μέσω e-mail για να το δούμε και να σας ενημερώσουμε.

Θέλω να εκτυπώσω μία φωτογραφία που μου έστειλαν μέσω e-mail. Γίνεται;

Βεβαίως και γίνεται, αρκεί να μας στείλετε τη φωτογραφία. Εμείς θα την εκτυπώσουμε και θα σας περιμένουμε να περάσετε να την παραλάβετε.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εκτύπωση γίνεται σε glossy φωτογραφικό χαρτί 200gr, μεγέθους έως Α4. Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι πολύ καλή, αν όμως επιθυμείτε αποτέλεσμα «κλασικής» φωτογραφίας, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον φωτογράφο.

Θέλω να εκτυπώσω το εκκαθαριστικό της Εφορίας ή άλλα δημόσια έγγραφα από ιστοσελίδες. Μπορείτε να το εκτυπώσετε;

Μπορούμε να εκτυπώσουμε απευθείας από ιστοσελίδες όπως το Taxis κλπ. Εσείς θα πρέπει να έρθετε στο γραφείο μας και να γνωρίζετε τους κωδικούς πρόσβασής σας. Εμείς θα σας διαθέσουμε έναν Η/Υ ώστε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια να εκτυπώσουμε μαζί τα έγγραφα που χρειάζεστε. Η σύνδεση γίνεται πάντα με «ανώνυμη περιήγηση» έτσι ώστε οι κωδικοί σας να παραμένουν απόρρητοι.  

Αναλαμβάνετε τη βιβλιοδεσία της εργασίας μου;

Μπορούμε να βιβλιοδετήσουμε οποιοδήποτε έγγραφο μεγέθους έως Α4, είτε με σπιράλ είτε με θερμοκόλληση. Αν πρόκειται για πτυχιακή εργασία, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις οδηγίες του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος σχετικά με το είδος της βιβλιοδεσίας που δέχεται η σχολή σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7560244 ή στο info@officesupport.gr.

ISO 9001:2015

Από το 2011 η Office Support έχει αναπτύξει και εφαρμόσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2008. Το σύστημα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της εταιρίας καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό εδώ).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Εάν το μήνυμά σας αφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

(* Υποχρεωτικά πεδία)

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Με την αποστολή αυτής της φόρμας επικοινωνίας, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω της ιστοσελίδας www.officesupport.gr συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για σκοπούς επικοινωνίας. Διάβασα τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική cookies της Office Support και αντιλαμβάνομαι ότι έχω, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων μου.
Invalid Input
Invalid Input
Τηλέφωνο
+30 210-7560244
Fax
+30 210-7563753
Διεύθυνση
Φορμίωνος 69-71
16121
Καισαριανή
4ος όροφος
Ωράριο εργασίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 - 18:00

E-mail

info@officesupport.gr