• +30 210-7560244, Φορμίωνος 69-71, 16121 Καισαριανή, 4ος όροφος
  • Δευ-Παρ: 10:00-18:00
  • info@officesupport.gr

Παρουσιάσεις PowerPoint

Η Office Support αναλαμβάνει τη δημιουργία παρουσιάσεων PowerPoint στα ελληνικά και τα αγγλικά, με προσθήκη animation effects και χρονισμού, καθώς και τη δημιουργία infographics. Στόχος μας πάντα είναι η παρουσίαση PowerPoint να μπορεί να προσελκύσει αλλά και να διατηρήσει αμείωτη την προσοχή του κοινού σας.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας


Templates προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες

Η Office Support διαθέτει μεγάλη ποικιλία templates, γι’ αυτό και για κάθε πελάτη δημιουργούμε τρεις διαφορετικές προτάσεις/templates, ώστε να επιλέξει εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις του.

Εμπιστευτικότητα

Η Office Support, και το προσωπικό της, δεσμεύεται να τηρήσει απόλυτα εμπιστευτικά τα στοιχεία που θα περιέλθουν σε γνώση της κατά τη δημιουργία της παρουσίασης και να μην τα αποκαλύψει σε κανέναν τρίτο, υπογράφοντας σχετική δήλωση εμπιστευτικότητας για κάθε παρουσίαση PowerPoint.

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Πάντα παραδίδουμε μέσα στους συμφωνημένους χρόνους και προσπαθούμε σε κάθε περίπτωση να διατηρούμε την ευελιξία μας, έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε την παρουσίαση PowerPoint που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Κάντε upload το αρχείο σας

Εφόσον πρόκειται για αρχεία ψηφιακής μορφής, αυτά μπορούν να μας αποστέλλονται μέσω upload σε ασφαλή FTP server, μέσω της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να εξοικονομηθεί ο χρόνος και το κόστος που συνεπάγεται η αποστολή των αρχείων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εξειδίκευση σε τομείς

Η Office Support διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη δημιουργία παρουσιάσεων, με εξειδίκευση σε παρουσιάσεις ιατρικού περιεχομένου.

Πώς γίνεται;


παρουσιάσεις PowerPoint

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διαδικασία για τη δημιουργία μίας παρουσίασης;

Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το υλικό σας, κι εφόσον δεν έχετε ήδη κάποιο συγκεκριμένο template, θα ετοιμάσουμε τρία διαφορετικά templates/προτάσεις που ανταποκρίνονται στο θέμα της παρουσίασης και στις οδηγίες σας και θα σας τα στείλουμε ώστε να επιλέξετε εκείνο που προτιμάτε. Για τη δημιουργία των templates υπάρχει χρέωση.

Αφού επιλέξετε το καταλληλότερο template, θα ξεκινήσουμε τη δημιουργία της παρουσίασης, δακτυλογραφώντας τα κείμενά σας και μορφοποιώντας τα κατάλληλα (γραμματοσειρές, μέγεθος, χρώματα, αποστάσεις κλπ.) και εντάσσοντας τυχόν φωτογραφίες ή διαγράμματα/σχήματα σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Ακολουθεί ο ορθογραφικός έλεγχος του κειμένου, ο έλεγχος ποιότητας και στη συνέχεια η παρουσίαση σάς παραδίδεται σε πλήρως επεξεργάσιμο αρχείο .ppt.

Σε τι χρόνους συνήθως παραδίδετε μία παρουσίαση;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον αριθμό των διαφανειών και την πολυπλοκότητα της παρουσίασης. Ενδεικτικά, για μία παρουσίαση 30 διαφανειών που δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες σχεδιαστικά, ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 4-5 εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση των infographics, ο χρόνος παράδοσης είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Σε περίπτωση που η παρουσίαση πρέπει να παραδοθεί νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα express παράδοσης κατόπιν συνεννόησης.

Πόσο θα μου κοστίσει;

Το κόστος των παρουσιάσεων υπολογίζεται ανά διαφάνεια, και καθορίζεται από το συνολικό αριθμό διαφανειών και την έκταση της επεξεργασίας που θα χρειαστεί. Γι’ αυτό και όταν ετοιμάζουμε μία προσφορά για παρουσιάσεις, θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε ένα δείγμα του υλικού σας, έτσι ώστε να υπολογίσουμε και το κόστος αλλά και τον χρόνο παράδοσης.

Στην περίπτωση που δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο template, θα ετοιμάσουμε τρία διαφορετικά templates που κατά τη γνώμη μας ανταποκρίνονται στο θέμα της παρουσίασης και στις οδηγίες σας και θα σας τα στείλουμε ώστε να επιλέξετε εκείνο που προτιμάτε. Για τη δημιουργία των προτάσεων υπάρχει χρέωση.

Αν η παρουσίαση πρέπει να παραδοθεί νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα express παράδοσης κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μία προσαύξηση (30%). 

Πώς θα πληρώσω;

Με την ολοκλήρωση του έργου εκδίδεται το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών), επί πιστώσει. Τα τιμολόγια αποστέλλονται μέσω e-mail καθώς η Office Support τηρεί ηλεκτρονική τιμολόγηση, ενώ οι αποδείξεις αποστέλλονται ταχυδρομικά. Η εξόφληση γίνεται είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Office Support είτε τοις μετρητοίς και προηγείται της παράδοσης του αρχείου.

Κλασικό, minimal ή infographics;

Η Office Support έχει ενεργές συνδρομές σε βιβλιοθήκες με πρότυπα/templates διαφορετικών ειδών, δηλαδή μπορεί να ετοιμάσει παρουσιάσεις και με το «κλασικό» στυλ αλλά και με το πιο μοντέρνο minimal ύφος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας infographics. Σε κάθε περίπτωση, το template κάθε παρουσίασης επιλέγεται με βάση το θέμα και τις οδηγίες ή προτιμήσεις του πελάτη.

Μπορείτε να προσθέσετε εφέ στην παρουσίασή μου;

Η παρουσίασή σας μπορεί να περιλαμβάνει εφέ μετάβασης όπως και προκαθορισμένο χρονισμό. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε από την αρχή για το τι ακριβώς επιθυμείτε, καθώς η εφαρμογή εφέ και χρονισμού απαιτεί το περιεχόμενο της διαφάνειας να υποστεί διαφορετική επεξεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7560244 ή στο info@officesupport.gr.

ISO 9001:2015

Από το 2011 η Office Support έχει αναπτύξει και εφαρμόσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2008. Το σύστημα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της εταιρίας καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό εδώ).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Εάν το μήνυμά σας αφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

(* Υποχρεωτικά πεδία)

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Με την αποστολή αυτής της φόρμας επικοινωνίας, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω της ιστοσελίδας www.officesupport.gr συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για σκοπούς επικοινωνίας. Διάβασα τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική cookies της Office Support και αντιλαμβάνομαι ότι έχω, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων μου.
Invalid Input
Invalid Input
Τηλέφωνο
+30 210-7560244
Fax
+30 210-7563753
Διεύθυνση
Φορμίωνος 69-71
16121
Καισαριανή
4ος όροφος
Ωράριο εργασίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 - 18:00

E-mail

info@officesupport.gr