• +30 210-7560244, Φορμίωνος 69-71, 16121 Καισαριανή, 4ος όροφος
  • Δευ-Παρ: 10:00-18:00
  • info@officesupport.gr

Δακτυλογράφηση κειμένων & Εισαγωγή δεδομένων

H Office Support αναλαμβάνει δακτυλογραφήσεις κειμένων στα ελληνικά και αγγλικά, με απόλυτη ακρίβεια και σε πολύ σύντομους χρόνους. Αναλαμβάνει, επίσης, δακτυλογραφήσεις κειμένων που περιλαμβάνουν σχήματα, πίνακες ή/και ένθεση φωτογραφιών, καθώς και την εισαγωγή δεδομένων σε Excel ή άλλες εφαρμογές.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς γίνεται;


δακτυλογραφήσεις κειμένων

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας


Ποιοτικός έλεγχος

Προκειμένου να εξασφαλισθεί η πιστότητα και η ακρίβεια των δακτυλογραφημένων κειμένων, με την ολοκλήρωση της εργασίας, δύο συνεργάτες κάνουν πλήρη επανέλεγχο σε αντιπαραβολή με τα πρωτότυπα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα τυπογραφικών λαθών.

Ειδικές Απαιτήσεις

Μπορούμε να αναλάβουμε τη δακτυλογράφηση κειμένων με ιδιαίτερες απαιτήσεις, όπως η ένθεση σχημάτων και φωτογραφιών, η δημιουργία πινάκων, σχημάτων κ.α.

Κάντε upload το αρχείο σας

Εφόσον πρόκειται για ψηφιακά (σκαναρισμένα) αρχεία, μπορείτε να κάνετε upload σε ασφαλή FTP server, έτσι ώστε να εξοικονομηθεί ο χρόνος και το κόστος που συνεπάγεται η αποστολή. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εμπιστευτικότητα

Η Office Support, και το προσωπικό της, δεσμεύεται να τηρήσει απόλυτα εμπιστευτικά τα στοιχεία που θα περιέλθουν σε γνώση της κατά τη διεξαγωγή κάθε έργου δακτυλογράφησης και να μην τα αποκαλύψει σε κανέναν τρίτο, υπογράφοντας σχετική δήλωση εμπιστευτικότητας.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς γνωρίζω ότι το κείμενο που δακτυλογραφήσατε είναι 100% σωστό και δεν θα έχει λάθη;

Με την ολοκλήρωση της εργασίας γίνεται πλήρης επανέλεγχος σε αντιπαραβολή με το πρωτότυπο, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα τυπογραφικών λαθών. Η δακτυλογράφηση είναι πιστό αντίγραφο του πρωτοτύπου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι αν εντοπίσουμε κάποιο ορθογραφικό λάθος δεν θα το διορθώσουμε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει επιμέλεια του κειμένου που δακτυλογραφήθηκε μπορούμε να την αναλάβουμε.

Σε τι χρόνους συνήθως παραδίδετε μία δακτυλογράφηση;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το μέγεθος και τη δυσκολία του κειμένου. Ενδεικτικά, ο χρόνος παράδοσης για τη δακτυλογράφηση 20 σελίδων χειρόγραφου κειμένου στα ελληνικά είναι τρεις εργάσιμες ημέρες. Στο χρόνο αυτό περιλαμβάνεται και η διαδικασία ελέγχου πληρότητας και ακρίβειας. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πιεστικό χρονοδιάγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση.

Σε περίπτωση που οι δακτυλογραφήσεις πρέπει να παραδοθούν νωρίτερα σε σχέση με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα express παράδοσης κατόπιν συνεννόησης.

Παραδίδετε και εκτυπωμένα αρχεία ή μόνο το ηλεκτρονικό αρχείο;

Σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί είναι δυνατή η παράδοση και εκτυπωμένου αρχείου (hard copy), το οποίο μπορεί να είναι βιβλιοδετημένο (πλαστικό σπιράλ ή θερμοκόλληση). Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε κατά την ανάθεση.

Σε τι format παραδίδονται τα δακτυλογραφημένα κείμενα;

Όλα τα δακτυλογραφημένα αρχεία παραδίδονται είτε σε μορφή Word Document (απλή δακτυλογράφηση) είτε σε μορφή Excel (εισαγωγή δεδομένων). Το κείμενο που θα δακτυλογραφηθεί μπορεί να προσαρμοσθεί, να ακολουθεί δηλαδή τυχόν συγκεκριμένες οδηγίες μορφοποίησης, π.χ. για υποβολή φοιτητικών εργασιών, abstracts συνεδρίων, προσχέδια βιβλίων για υποβολή σε εκδοτικούς οίκους, συμβόλαια, καταστατικά εταιριών, εγχειρίδια χρήσης, προτάσεις για διαγωνισμούς, βιογραφικά σημειώματα κ.λπ.

Πόσο θα μου κοστίσει;

Το κόστος για την απλή δακτυλογράφηση κειμένων υπολογίζεται βάσει του πραγματικού αριθμού λέξεων που δακτυλογραφήθηκαν (αυτόματη καταμέτρηση του Word), ανεξάρτητα από τη μορφοποίηση των σελίδων (π.χ. μικρά ή μεγάλα περιθώρια και γράμματα, αραιά διαστήματα κ.λπ.).  Για παράδειγμα, αν το κείμενό σας καταλαμβάνει μισή σελίδα, δεν θα χρεωθείτε την τιμή που αντιστοιχεί σε μία πλήρη σελίδα, αλλά μόνο για τις λέξεις που πραγματικά έχουν δακτυλογραφηθεί.

Το κόστος για την εισαγωγή δεδομένων ορίζεται ανά εγγραφή, συνεκτιμώντας τον αριθμό και το είδος των πεδίων που πρέπει να συμπληρωθούν καθώς και το σύνολο των εγγραφών. Για πολύ μικρά αρχεία υπάρχει ελάχιστη χρέωση. 

Αν οι δακτυλογραφήσεις πρέπει να παραδοθούν νωρίτερα υπάρχει η δυνατότητα express παράδοσης κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μία προσαύξηση (30%).

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να κάνει διορθώσεις στο ήδη δακτυλογραφημένο κείμενο υπάρχει επιπλέον κόστος ανά ώρα εργασίας.

Πώς θα πληρώσω;

Με την ολοκλήρωση του έργου εκδίδεται το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών), επί πιστώσει. Τα τιμολόγια αποστέλλονται μέσω e-mail καθώς η Office Support τηρεί ηλεκτρονική τιμολόγηση, ενώ οι αποδείξεις αποστέλλονται ταχυδρομικά. Η εξόφληση γίνεται είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Office Support είτε τοις μετρητοίς και προηγείται της παράδοσης του αρχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7560244 ή στο info@officesupport.gr.

ISO 9001:2015

Από το 2011 η Office Support έχει αναπτύξει και εφαρμόσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2008. Το σύστημα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της εταιρίας καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό εδώ).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Εάν το μήνυμά σας αφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

(* Υποχρεωτικά πεδία)

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Με την αποστολή αυτής της φόρμας επικοινωνίας, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω της ιστοσελίδας www.officesupport.gr συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για σκοπούς επικοινωνίας. Διάβασα τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική cookies της Office Support και αντιλαμβάνομαι ότι έχω, ανά πάσα στιγμή, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων μου.
Invalid Input
Invalid Input
Τηλέφωνο
+30 210-7560244
Fax
+30 210-7563753
Διεύθυνση
Φορμίωνος 69-71
16121
Καισαριανή
4ος όροφος
Ωράριο εργασίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 - 18:00

E-mail

info@officesupport.gr