• +30 210-7560244, Φορμίωνος 69-71, 16121 Καισαριανή, 4ος όροφος
  • Δευ-Παρ: 10:00-18:00
  • info@officesupport.gr

Ψηφιοποιήσεις

Η ψηφιοποίηση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο εκσυγχρονισμού, ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς του παρελθόντος στο παρόν και το μέλλον.

Διατήρηση στο μέλλον

Με την μετατροπή κάθε χρήσιμου αρχείου από αναλογικό σε ψηφιακό, είμαστε πλέον σε θέση να ακολουθήσουμε την πορεία της τεχνολογίας, χωρίς να χάσουμε την επαφή μας με το παρελθόν, ενώ παράλληλα να αξιοποιήσουμε κάθε νέα δυνατότητα που μας παρέχεται, όπως αυτή της απομακρυσμένης πρόσβασης.

Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας συμβάλλει στη συντήρηση κάθε υλικού στο χώρο και το χρόνο, ενώ παράλληλα δίνει προστιθέμενη αξία σε κάθε στιγμή που έχουμε συλλέξει στην πορεία της ζωής μας.

Τι είναι η ψηφιοποίηση; Είναι η μετατροπή των αναλογικών αρχείων σε ψηφιακά, ώστε να μπορείτε να τα αναπαράγετε στον υπολογιστή, το CD/DVD player, το tablet ή ακόμα και στο κινητό σας τηλέφωνο. Τι καλύτερο από το να παντρεύεται το μέλλον με το παρελθόν; Τι πιο πολύτιμο από τις αναμνήσεις σας;

Οι υπηρεσίες ψηφιοποίησης που προσφέρουμε είναι:

Ήχος και Εικόνα

Ψηφιοποιήσεις κασετών, δίσκων βινυλίου, φωτογραφιών, αρνητικών και slides

Έγγραφα & OCR

Ψηφιοποιήσεις εγγράφων & OCR

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις ψηφιοποιήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7560244 ή στο info@officesupport.gr.